Seks

Mirti sättis ennast mugavamalt tooli istuma. Eesootav tund eneseanalüüsi hirmutas teda pisut. Ikka ja jälle suutis arst teda ebamugavasse olukorda panna lihtsa viiesõnalise küsimusega: „Millest Sa täna rääkida tahaksid?“ Ta silus kleidil sirgeks viimased kortsud ja naeratas iseendale lohutuseks - oleks ju võinud teha kodutööd ja mõelda , millest ta rääkima hakkab, aga ei, jälle oli liiga kiire olnud, et selle üle mõtiskleda, mis talle tegelikult muret teeb või mis tema elus oleks vajanud lahti rääkimist. Nüüd ei tulnud ka ühtegi tarka mõtet pähe, millest rääkida... Ja juba ta tuligi, näol sõbralik naeratus, seljas taaskord mõni pentsikult pedelik sviiter ja ninal laitmatult puhtad prillid. „Huvitav, ega tal ometi kodus mingit Robertit pole, kes neid kampsikuid hoole ja armastusega pressib ja viigib?“ turgatas Mirtile äkitselt pähe. „Issand, mida kõike see inimene minust teab ja mul ei ole vähimatki aimu tema sugulise orientatsiooni kohta.“ Õnneks ei lasknud noormees Mirtil pikemalt selle kõige üle omakeskis arutleda ja teatas kõlaval selgel häälel: „Tere Mirti, loodan, et nädal möödus kenasti. Tead mis ... täna räägime seksist.“ Naine oli sõnatu. „Kuhu jäi siis see oodatud viiesõnaline küsimus? Mis mõttes täna räägime seksist? See tähedab ju seda, et mina räägin seksist ja sina kuulad minu lugusid seksist. Appi!“ Esimest korda tundis ta, et vot sellest rääkida ei taha. Mis sest, et seekord oli ta pääsenud teemavaliku kadalipust, aga seksist ta rääkida ei ... suutnud.
„Kuidas palun?“ need olid ainsad sõnad, mis vaikselt üle tema huulte libisesid. Noor hingetohter sättis prillid ninajuurikale nii lähedale kui andis ning muheles. Või oli see hoopiski üleolev muie tema näol? Mirti oli segaduses.
„Ma arvan, et me oleme oma teraapiaga jõudnud sinnamaale, et aeg on hakata rääkima neist asjust, millest te hea meelega rääkida ei taha ja millest kõnelemine teis ebamugavust tekitab. Et aru saada iseendas toimuvast tuleb teil vastu astuda ka nendele tunnetele ja võibolla ehk hirmudelegi, mida te endast elu lõpuni kaugel eemal hoiaksite.“
Mirti sai isegi aru, et seks on tõesti tema elus valdkond, mida ta hea meelega ei puudutaks. Alles mõned kuud tagasi oli ta oma sõbrannale julgenud rääkida, kuidas asjad tema elus on ja selle peale oli viimane hoogu sattunud, teemast vaimustunud ning napsuse peaga talle kirjeldanud, kuidas on kõige parem orgasmi saada, millised asendid mõjuvad erutavalt, kus erinevates paikades ta seksinud on ja kui väga talle suuseks meeldib. Isegi tollel öösel oma parima sõbrannaga neist asjadest rääkides oli Mirti tundnud vastikustunnet. Sellist tunnet, et ta räägib asjast, mida parema meelega tema jaoks ei eksisteeriks. Aga see polnud ju alati nii olnud.Mirtile meenus Samuel ja tema üsna tõsisesse näkku kerkis naeratus, vaevumärgatav, ent piisav selleks, et tõestada noorele doktorile – ta tõesti mõtleb seksist.
„Kust ma siis alustan?“ naine sai isegi aru, et see küsimus ei aita teda kuidagi edasi. Doktor Jälg oli ennast isegi ületanud ja nii palju temaga täna kõnelenud. Talle suundasid kätte jaganud ning teda tagant ärgitanud. Nüüd peab ta lõppude lõpuks ikkagi ise rääkima hakkama.
„Alustage sealt, kus teile endale sobib“ hulluarst vaatas hetkeks kaugusesse ja puuris seejärel oma sügavpruunid silmad Mirti südamesse.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kopli liinid

Kasvatades järeltulevat põlve

Asjade omamise valu